De leraar onderwijst. Maar wie maakt nou het echte verschil?

Welke leraar maakte het verschil voor Dean Bowen, Michline Plukker en Annemiek Vera?  Ze tonen iets van hun artistieke werk en gaan met de NIVOZ-collega’s Marco Martens (zelf hiphopper, schrijver en theatermaker) en Rob van der Poel (podcastmaker en verbonden aan NIVOZ en Dokhuis) in gesprek over hoe ze op hun plek in deze wereld zijn gekomen.

Of het nou een mentor binnen de schoolmuren of een mentor daarbuiten betreft; we hebben allemaal onze gamechangers gehad. Mensen die op de juiste knopjes hebben gedrukt en ons op een spoor hebben gezet dat ons verder in onze ontwikkeling bracht.

Dit avondprogramma – met theatrale en kunstzinnige aspecten – gaat over makerschap en over gezien en gehoord worden. De Rotterdamse podiumkunstenaar Dean Bowen (oud-stadsdichter en tevens docent aan ArtEZ Creative Writing), Michline Plukker (multidisciplinair artiest, maker/docent) en Annemiek Vera (beeldende kunst, docent HKU) brengen een ode aan hun leermeesters, de mensen die voor hen het verschil hebben gemaakt.

do 5 okt

20:00 - 22:00