Programma Dokhuis

Welk pedagogisch appèl klinkt in de wijk? Pedagogische dialoogavond van Thomas More Hogeschool en NIVOZ

Welk pedagogisch appèl klinkt in de wijk? Leerlingen bewegen zich in verschillende werelden. Ze worden gevormd door de leraren op school, maar ook door de opvoeders die ze in hun wijk tegen komen. Hoe kunnen we als pedagogen samen optrekken en werelden verbinden? We luisteren naar verschillende bruggenbouwers tussen school en wijk en gaan in gesprek over het appèl dat wij zelf ervaren. Waar ligt ieders (pedagogische) opdracht en wat vraagt het van ons om ons te verbinden met elke leerling? Op deze pedagogische dialoogavond ontmoeten wijkinitiatieven en scholen elkaar.

 Deze avond is onderdeel van Pedagogische dialoogavonden: onderwijs met hart en ziel

Hoe kun je met elkaar het goede doen voor de leerling? En wat kunnen we van elkaar leren? Het lectoraat professionaliseren met Hart en Ziel (Thomas More Hogeschool) en Stichting NIVOZ organiseren samen drie dialoogavonden om ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Elke avond staat een ander gespreksthema centraal en zullen experts hun inzichten uit praktijk en onderzoek delen.

Alle avonden starten met een eenvoudige maaltijd, geserveerd tussen 17 en 18u. We starten de dialoog om 18u en ronden af rond 20:30u.

Mochten de kosten van dit evenement een drempel zijn, neem dan even contact op!

do 3 okt

17:00 - 20:30

Kosten:

7,50 voor de maaltijd en de dialoog