café & ruimteverhuur

Het Dokhuis heeft verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor vergaderingen, workshops, optredens en andere activiteiten.

Werk je – net als wij – aan een duurzame en rechtvaardige samenleving? Dan horen we het graag als je gebruik wilt maken van onze toffe plek naast de Maastunnel!

Dokhuis inspireert!

Twee stoelen

Inge Spaander
Meer weten? Mail Inge Spaander

Kijk binnen bij Dokhuis!

Eerstejaars studenten van de HBO opleiding Creative Business Hogeschool Inholland maakten dit  enthousiaste filmpje over Dokhuis en hoe je de verschillende ruimtes kunt gebruiken!

Werkcafé

Op de begane grond van Dokhuis vind je ons werkcafé. In het werkcafé wordt regelmatig gewerkt, geluncht en overlegd. Bijvoorbeeld door studenten of door medewerkers van NIVOZ. Er zijn meer dan 70 zitplaatsen, maar de ruimtes zijn ook anders inrichten, bijvoorbeeld voor een optreden of diner.

De ruimte bestaat uit twee aansluitende ruimtes in een L-vorm. De ene ruimte (Doklaan-zijde) is ongeveer 60 vierkante meter groot, met over de hele lengte aan één kant een zitbank tegen de muur. De tweede ruimte is ongeveer 50 vierkante meter, met aan de korte zijde een bar en een keuken. De ruimtes zijn ook afzonderlijk te huren.

Doorkijkje werkcafe
Koffie

Auditorium Serenade

In ons auditorium worden onder meer lezingen gehouden, films gekeken, talkshows opgenomen en kleine voorstellingen gehouden.De theaterstoelen en andere zitplekken bieden ruimte aan 50 mensen.  Audiovisuele middelen en andere apparatuur is aanwezig. Zo zijn er mogelijkheden voor lichteffecten en kan er een livestream worden verzorgd.

Studio Bliksem

In Studio Bliksem bevind je je onder de publiekstribune van het auditorium. Een uitnodigende ruimte waar wordt gebrainstormd en workshops worden gegeven. Je kunt hier met ongeveer 12 mensen zitten, werken, nadenken en samenwerken. De ruimte is naar wens in te richten met stoelen en tafels.